2014 Yaz Kursları İstişare Toplantısı
İdari Çalışmalar

2014 Yaz Kursları İstişare Toplantısı

2014 Yaz Kursları İstişare Toplantısı Yapıldı. 2 oturum halinde gerçekleşen toplantıda sabah saatlerinde hocahanımlarla öğleden sonrada hocaefendilerle gerçekleşti.

İlk konusu ders saatlerini belirleme plan toplantıda ön plana çocuklara Kur’an Kursları ve camileri sevdirmekle alakalı çalıştayda gerçekleti. Bu konuda konuşmada bulunan kurs yöneticimiz Abdülkerim YILMAZ ” Bizler tatilde olan öğrencilere dini eğitim sunmaya çalışacağız. İlk önce edinmemiz gereken disiplin öğrencilere sevgiyle yaklaşmak ve bu sevginin neticesinde ilgiyide kesmemek. Bu sevgi ve ilgiyi yerine getirmemiz durumunda zeten peşinden bilgi de gelir. İlk ön planda tutmamız gereken husus öğrencilere kursları ve camileri sevdirmek olmalı ki öğrenci her yaz ve kış kursa ve camilere gelsin” dedi. Bu kapsamda yapılacak sosyal ve kültürel etkinlikler müzakere edildi. Bunlarında yanında kursumuz rehberliğinde kurulan Bahar Gençlik Derneğinin “Bilinçli Birey Huzurlu Toplum” Projesinin alt projesi olan “Değerler Eğitimi” projesini sunan kurs hocalarım ızdan Mehmet Akif ÇEŞMECİ bu konuda tüm hocalarla fikir alışverişinde bulundu. Bu koonuda da konuşma yapan kurs yöneticimiz Abdülkerim YILMAZ “Bizim öncelikli hedefimizlerimizden birisi de çocuklara edep ahlak duygusunu yüklemektir. Bu duyguyu da anca böyle bir projenin üzerinde ciddi bir şekilde durarak uygulamakla ancak verim elde edilebilir.” dedi ve bu konuda da yapılan planlamalarla toplantı sona erdi. Kursun kurallarını da yeniden hocalara hatırlatan YILMAZ, sözlerini yaz kurslarının verimli ve faydalı bir şekilde gerçekleşme temennisi ile sona erdirdi.

2014-yaz-kurslari-istisare-toplantisi1 2014-yaz-kurslari-istisare-toplantisi2 2014-yaz-kurslari-istisare-toplantisi3 2014-yaz-kurslari-istisare-toplantisi4 2014-yaz-kurslari-istisare-toplantisi5 2014-yaz-kurslari-istisare-toplantisi6 2014-yaz-kurslari-istisare-toplantisi7

Bir yanıt yazın

X